Tuinaanleg

Tuinaanleg

Je tuin is belangrijk. Je vindt er je rust na een drukke werkdag. Rustig buiten een boekje lezen of wat drinken, terwijl je geniet van het buitenleven. Steeds vaker wordt de tuin dan ook gezien als verlengstuk van de woonkamer. Een goede tuinaanleg is dan ook erg belangrijk. Of je nu kiest voor een rustige tuin, een onderhoudsvriendelijke tuin belangrijk vindt of juist voor een tuin gaat waar je kinderen lekker kunnen spelen. Hoveniersbedrijf TuinID Bremer zorgt ervoor dat jij in korte tijd kunt genieten van jouw droomtuin.

Het begin, het tuinontwerp

Een tuin aanleggen begint met een goed tuinontwerp. Om tot een goed ontwerp te komen, komen we bij je langs. We bespreken de wensen en ideeën en zorgen voor een goed ontwerp voor jouw nieuwe tuin. Door een goed tuinontwerp neer te zetten, creëer je een tuin waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Door na te denken over het ontwerp van je tuin, wordt er ook nagedacht over praktische aspecten. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de volgende punten?

  • Waar wil je de elektriciteitsaansluitingen in je tuin terugzien?
  • Dienen er lichtpunten in je tuin te komen?
  • Hoe zit het met drainage en het hemelwaterafvoer?
  • Waar wil je het terras en aan welke eisen dient deze te voldoen?
  • Welke kleuren zie je graag terug in je tuin?
  • Wat is je budget voor het realiseren van je droomtuin?
Tuinaanleg

Deze punten nemen we mee in het ontwerp en wanneer het tuinontwerp klaar is, gaan we deze bespreken. Uiteraard kan het voorkomen dat het eerste ontwerp nog niet geheel naar je zin is. Dan wordt dat aangepast, zodat het helemaal aan al je wensen voldoet. Voldoet het ontwerp aan al je wensen? Dan kan de tuinaanleg beginnen.

Tuin laten aanleggen door de hovenier

Met het tuinontwerp op zak, kan er gestart worden met het tuin aanleggen. Uiteraard dient oude beplanting en bestrating eerst verwijderd te worden. Hiervoor maken we gebruik van onze minikraan, shovel en ander specialistisch gereedschap. Doordat wij over deze materialen beschikken, kunnen we het werk efficiënt en snel uitvoeren. Overtollige beplanting, grond of materialen voeren wij voor je af, zodat je niet met de rommel blijft zitten. Een stukje service van TuinID Bremer!

Wanneer de tuin leeg is, kan de tuinaanleg daadwerkelijk beginnen. Alle aspecten, zoals besproken en verwerkt in het tuinontwerp worden hierin meegenomen. Nadat de tuin aangelegd is, geven wij je adviezen omtrent het tuinonderhoud. Ook zullen we na een tijdje nog eens langskomen om te kijken of alles nog naar wens is.

De kosten van tuinaanleg

Voor de realisatie van je droomtuin heb je een bepaald budget beschikbaar. Uiteraard blijven wij graag binnen dit budget. De kosten voor de tuinaanleg hangen dan ook af van jouw wensen. Bij TuinID Bremer staat kwaliteit voorop. Dat betekent dat we kiezen voor goede beplanting en veelal duurzame materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat je nog jaren plezier hebt van jouw nieuwe tuin. Bij de realisatie van de tuin, houden we uiteraard rekening met je budget. De kosten voor het aanleggen van de tuin zijn vooraf bij je bekend. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!

Tuinaanleg en de kosten

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wil je ook een nieuwe tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen