Hovenier in Meppel

Hovenier in Meppel

Tuin ID Bremer is hét hoveniersbedrijf in Meppel. Jarenlange ervaring en een passie voor groen maken TuinID Bremer een hét hoveniersbedrijf in Meppel voor al jouw tuinwerkzaamheden. TuinID Bremer is een transparant en betrouwbaar bedrijf. Ons ervaren team werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van jouw prachtige tuin. Wij hechten veel waarde aan helder en duidelijk contact. Daarom hanteren wij, om miscommunicaties te voorkomen, één aanspreekpunt. Door de lijntjes kort te houden weten beide partijen altijd waar ze aan toe zijn. Bij TuinID Bremer ben je verzekerd van een goede samenwerking en een prachtig eindresultaat.

Lees verder Tuinaanleg

Tuinaanleg

Lees verder Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Lees verder Gazononderhoud

Gazononderhoud

Lees verder Onkruidbeheer

Onkruidbeheer

Lees verder Organisch bemesten

Organisch bemesten

Lees verder Boomverzorging

Boomverzorging

Tuinaanleg en tuinonderhoud door een hoveniersbedrijf in Meppel

De tuin speelt een belangrijke rol in ons leven. Zodra het Nederlandse weer het toelaat zijn wij in de tuin te vinden. Omdat wij zoveel tijd in de tuin doorbrengen is het belangrijk dat de tuin een plaats is waar we graag zijn. Kan jouw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken maar is tuinonderhoud niet helemaal je ding? TuinID Bremer kan het tuinonderhoud in Meppel voor je uitvoeren. Is er meer nodig dan alleen tuinonderhoud om jouw tuin weer te laten stralen? Je kunt ook bij TuinID Bremer terecht voor tuinaanleg in Meppel. Samen met jou bespreken wij jouw wensen en kijken wij naar de mogelijkheden die de ruimte biedt. Aan de hand daarvan wordt er een tuinontwerp door ons opgesteld. Als het tuinontwerp door jou is goedgekeurd kunnen we beginnen met het aanleggen van jouw nieuwe tuin. Wij nemen het afvoeren van oude materialen voor onze rekening en omdat wij zelf beschikken over een minikraan en een shovel kunnen wij de werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren. Ontbreekt het je aan de tijd om jouw tuin uitgebreid te onderhouden en wil het liefst je een onderhoudsvriendelijke tuin? Dat kan! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. TuinID Bremer is dé hovenier in Meppel voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuin laten aanleggen in Meppel

Gazonaanleg en gazononderhoud in Meppel

In de meeste tuinen neemt het gazon het grootste gedeelte van de tuin in. Omdat het gazon zoveel ruimte inneemt, bepaalt de staat van het gazon voor een groot gedeelte de uitstraling van de tuin. Een haveloos en dor gazon zal de rest van jouw tuin ook haveloos en dor laten lijken. Wil jij dat jouw tuin straalt? Dan is het belangrijk dat het gazonaanleg en het gazononderhoud op de juiste wijze wordt uitgevoerd. TuinID Bremer heeft jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van gazons. Wil jij de trotse eigenaar worden van een frisgroen en stralend gazon? Laat jouw gazonaanleg en gazononderhoud dan uitvoeren door dé hovenier in Meppel en omgeving, TuinID Bremer.

Overlast door onkruid? Neem contact op met een hoveniersbedrijf in Meppel

Onkruid kan voor een heleboel overlast zorgen. Het is hardnekkig, groeit snel en komt voor op de meest vervelende plaatsen. Een onderdeel van ons tuinonderhoud is het bestrijden van onkruid. Onkruidbeheer kan op allerlei verschillende manieren uitgevoerd worden. De meesten kiezen voor onkruidbestrijding met chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is echter zeer schadelijk voor het milieu. TuinID Bremer kiest voor milieuvriendelijke en duurzame onkruidbeheer in Meppel. Door jouw onkruidbeheer uit te laten voeren door dé hovenier in Meppel, TuinID Bremer, ben je verlost van het onkruid zonder dat de rest van de natuur daar onder lijdt.

Een greep uit de door ons gerealiseerde tuinprojecten

Lees verder Landelijke voortuin Hollandscheveld

Landelijke voortuin Hollandscheveld

Lees verder Aanplanten Covergreen en vlonder Ruinerwold

Aanplanten Covergreen en vlonder Ruinerwold

Lees verder Inplanten voortuin Tiendeveen

Inplanten voortuin Tiendeveen

Lees verder Gazonaanleg Hoogeveen

Gazonaanleg Hoogeveen

Lees verder Tuinrenovatie Hollandscheveld met overkapping

Tuinrenovatie Hollandscheveld met overkapping

Lees verder Schutting plaatsen Veeningen

Schutting plaatsen Veeningen

Bekijk al onze projecten

Boomverzorging door een hovenier in Meppel

Bomen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze voorzien ons van zuurstof en bieden schaduw op warme dagen. Bomen kunnen echter ook gevaar opleveren en vergen echter veel onderhoud. Als een boom schade aanricht, wordt de eigenaar van de boom aansprakelijk gesteld. Wil je dergelijke situaties voorkomen? Dan is goede boomverzorging van groot belang. Boomverzorging zorgt ervoor dat gevaarlijke takken op tijd verwijdert worden en boomziektes op tijd ontdekt worden, zodat de boom geen gevaar op gaat leveren voor zijn omgeving. Boomverzorging is een klus die veel specifieke kennis vereist. Daarom is het aan te raden om jouw boomverzorging uit te laten voeren door een professioneel hoveniersbedrijf in Meppel. TuinID Bremer beschikt over de juiste kennis en ervaring om boomverzorging voor jou uit te voeren, zodat jouw bomen geen gevaar opleveren voor hun omgeving. Voor boomverzorging neem je contact op met dé hovenier in Meppel, TuinID Bremer. Wij voeren deze zware klus met plezier voor je uit, zodat jij altijd kunt genieten van prachtige en gezonde bomen.

Hoveniersbedrijf in Meppel

Contact opnemen met hét hoveniersbedrijf in Meppel

Ben jij op zoek naar een hoveniersbedrijf in Meppel? Dan ben je bij TuinID Bremer aan het juiste adres. TuinID Bremer is werkzaam in Meppel, maar ook in Ruinerwold, Nijeveen, Wanneperveen, De Wijk en Staphorst. Jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor ons vak maken TuinID Bremer hét hoveniersbedrijf in Meppel en omgeving. Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wil je ook een nieuwe tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen