Hovenier in Ruinen

Hovenier in Ruinen

Op zoek naar een hovenier in Ruinen? Hoveniersbedrijf TuinID Bremer is hét hoveniersbedrijf voor Ruinen en omgeving. Met jarenlange passie voor groen en groene vingers, weten deze hoveniers precies waaraan de perfecte tuin dient te voldoen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere tuinaanleg, tuinonderhoud, gazonaanleg en gazononderhoud, maar ook voor boomverzorging of onkruidbestrijding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn onder andere werkzaam als hovenier in Ruinen, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Pesse, Fluitenberg, Koekange, Ruinerwold en Uffelte helpen wij graag een handje met de tuin.

Lees verder Tuinaanleg

Tuinaanleg

Lees verder Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Lees verder Gazononderhoud

Gazononderhoud

Lees verder Onkruidbeheer

Onkruidbeheer

Lees verder Organisch bemesten

Organisch bemesten

Lees verder Boomverzorging

Boomverzorging

Je tuin laten aanleggen door een hoveniersbedrijf in Ruinen

Een goede tuinaanleg start met het juiste ontwerp. Voor de tuinaanleg in Ruinen neem je contact op met TuinID Bremer. Bij ons heb je de mogelijkheid je eigen tuin te ontwerpen via de site, maar het is ook mogelijk om het tuinontwerp over te laten aan ons hoveniersbedrijf. Daarbij wordt uiteraard rekeing gehouden met jouw wensen. Heb jij groene vingers en wil je graag een mooie, volle tuin, waar je heerlijk in kunt tuinieren of wil je juist onze hovenier in Ruinen een onderhoudsvriendelijke tuin aan laten leggen? Ook dat is mogelijk. Door gebruik te maken van bodembedekkers in verschillende soorten en maten, is de tuin zelfs voor mensen zonder groene vingers geschikt. Een uitstekend alternatief wanneer je wel graag van een groene en bloeiende tuin wilt genieten, maar niet de tijd of gelegenheid hebt om de tuin te onderhouden.

Tuin laten onderhouden in Ruinen

Een mooie, bloeiende tuin is uiteraard de droom van velen. Het onderhouden van de tuin is vaak een ander verhaal. Veel van onze klanten hebben te weinig tijd om de tuin te onderhouden of zijn niet meer in staat de tuin te onderhouden vanwege gezondheidsproblemen. In dat geval kunnen de hoveniers van TuinID Bremer je uitstekend te hulp schieten. Door het tuinonderhoud in Ruinen te laten verzorgen door ervaren hoveniers ben je verzekerd van een mooie bloeiende tuin in het voorjaar en wordt je tuin winterklaar gemaakt in het najaar. Bij ons is het mogelijk je tuin wekelijks, maandelijks, elk kwartaal of halfjaar te laten onderhouden. Uiteraard is tuinonderhoud ook mogelijk op afroep.

Tuinonderhoud door hoveniersbedrijf TuinID Bremer in Ruinen

Het mooiste gazon van de buurt

“Het gras bij de buren is altijd groener.” Als deze uitspraak op jou en jouw tuin van toepassing is, is het misschien tijd om eens na te denken over een nieuw gazon. Het gazon aanleggen in Ruinen laat je doen door de hoveniers van TuinID Bremer. Een stralend groen gazon begint bij een goed gazonaanleg. Wij kunnen het gras aanleggen met graszoden, maar het is ook mogelijk het nieuwe gazon in te laten zaaien. Daarnaast is het belangrijk je gazon goed te onderhouden. Daaronder vallen onder andere de volgende werkzaamheden:

  • gazon beluchten
  • gazon verticuteren
  • gras maaien
  • gazon bemesten
  • onkruid en mos bestrijden

Ook voor gazononderhoud in Ruinen ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring op het gebied van gazons kunnen wij je uitstekend bijstaan bij het onderhoud ervan.

Vele klanten gingen je voor

Het hoveniersbedrijf voor Ruinen, TuinID Bremer, heeft al vele tuinprojecten op zijn naam staan. Niet alleen zijn er tuinen ontworpen en aangelegd door onze hoveniers, tevens worden er verschillende tuinen wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks onderhouden door Tuin ID Bremer. Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Landelijke voortuin Hollandscheveld

Landelijke voortuin Hollandscheveld

Lees verder Aanplanten Covergreen en vlonder Ruinerwold

Aanplanten Covergreen en vlonder Ruinerwold

Lees verder Inplanten voortuin Tiendeveen

Inplanten voortuin Tiendeveen

Lees verder Gazonaanleg Hoogeveen

Gazonaanleg Hoogeveen

Lees verder Tuinrenovatie Hollandscheveld met overkapping

Tuinrenovatie Hollandscheveld met overkapping

Lees verder Schutting plaatsen Veeningen

Schutting plaatsen Veeningen

Bekijk al onze projecten

Onkruid laten verwijderen in Ruinen

Het vervelende van onkruid is dat het zo snel groeit en je er zo moeilijk vanaf komt. Door onkruid te laten bestrijden door de hovenier voor Ruinen, ben je verzekerd van een milieuvriendelijk en duurzaam onkruidbeheer. Wij verwijderen het onkruid tussen bestrating voor je op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om onkruid te borstelen, weg te branden of bestrijden met heet water. Over het algemeen maakt ons hoveniersbedrijf gebruik van heet water. De celstructuur van het onkruid gaat hierdoor kapot. Je ziet dan ook direct resultaat. Daarnaast is het niet schadelijk voor de bestrating of voor mens en dier.

Het hoveniersbedrijf Ruinen: neem contact met ons op

Genieten van een heerlijk groene tuin met gezonde bomen en planten? Door het tuinonderhoud en gazononderhoud in Ruinen uit te besteden aan onze hoveniers, kun jij genieten van een mooie tuin. Ook voor de tuinaanleg in Ruinen ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wil je ook een nieuwe tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen