Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van de tuin, is tuinonderhoud erg belangrijk. Het onderhoud van de tuin is iets wat steeds weer terug komt. Er zijn werkzaamheden die wekelijks je aandacht vragen, zoals het maaien van het gazon, terwijl andere tuinwerkzaamheden, zoals snoeien, slechts enkele keren per jaar aandacht behoeven. Uiteraard kun je ervoor kiezen het onderhoud van de tuin zelf te verzorgen, maar het vakkundig laten onderhouden van de tuin door een hovenier is ook een optie. In dat geval staat hoveniersbedrijf TuinID Bremer voor je klaar. Door het tuinonderhoud aan ons uit te besteden, ben je verzekerd van kwaliteit en betrokkenheid.

Verschillende werkzaamheden

Er zijn verschillende redenen die je ertoe doen besluiten het tuinonderhoud over te laten aan de ervaren hovenier. Misschien heb je er de tijd niet voor of is het vanwege je gezondheid moeilijk om je tuin te onderhouden. TuinID Bremer staat in dat geval voor je klaar. Met passie en kwaliteit onderhouden wij je tuin op professionele wijze. Dat kan gedeeltelijk, maar ook gehele tuinonderhoud verzorgen wij voor je. Je kunt hierbij denken aan verschillende werkzaamheden:

  • gazononderhoud
  • snoeien hagen, planten en struiken
  • boomverzorging
  • bemesten
  • onkruid verwijderen
  • tuinen winterklaar maken
  • voorjaarsbeurt
  • beplanting
  • tuin opschonen
Tuinonderhoud

Bij het onderhoud van de tuin maken onze hoveniers enkel gebruik van natuurlijke producten en milieubewust gereedschap. Chemische bestrijdingsmiddelen raken wij dan ook niet aan. Voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding maken wij gebruik van heet water, borstelen of andere biologische producten.

De mogelijkheden van tuinonderhoud

TuinID Bremer biedt je verschillende opties voor het onderhouden van je tuin. We staan voor je klaar wanneer je ons incidenteel nodig hebt (op afroep), bijvoorbeeld bij het winterklaar maken van je tuin, wanneer je op vakantie gaat of voor de voorjaarsbeurt. Daarnaast is een onderhoudscontract ook mogelijk. We komen dan bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks bij je langs. Uiteraard kunnen wij het tuinonderhoud ook gedeeltelijk aanbieden. Wellicht wil je zelf je gazon maaien en de tuin harken. In dat geval staan wij je bij met het uitvoeren van de tuinwerkzaamheden. Het specialistische gedeelte, zoals het snoeien of het onkruidbeheer, laat je dan gewoon aan ons over.

TuinID Bremer; de specialist op het gebied van tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf TuinID Bremer heeft de beschikking over eigen specialistisch gereedschap. Dat werkt erg prettig, ook voor jou. Doordat wij onze eigen kraan en shovel bezitten, maakt het de afvoer van materialen een stuk gemakkelijker. We zijn niet afhankelijk van derden, zodat we efficiƫnt en snel te werk kunnen gaan. Daarnaast maken we gebruik van milieuvriendelijk accugereedschap. Een elektrische aansluiting hebben wij dus niet nodig bij het onderhouden van je tuin. Ook wanneer je niet thuis bent, kunnen wij met je tuin aan de slag!

Beplanting bij TuinID Bremer

TuinID Bremer biedt je de mogelijkheid om beplanting bij deze hovenier te bestellen. In dat geval hoef je niet eerst langs het tuincentrum om planten op te halen. Wanneer onze hovenier bij je langskomt voor het onderhoud, neemt hij de bestelde planten direct mee. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelde beplanting zelf te planten. In dat geval brengt TUinID Bremer de bestelling bij je langs, zodat jij direct aan de slag kunt met het planten ervan.

Beplanting

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wil je ook een nieuwe tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen