Onkruidbestrijding

Onkruidbeheer

Onkruid is erg hardnekkig, groeit ontzettend snel en komt voor op de meest vervelende plekken. Uiteraard wil je hier dan ook zo snel mogelijk vanaf. Onkruid laten verwijderen laat je doen door TuinID Bremer. Bij onkruidbestrijding gebruiken wij geen chemische middelen. We kennen dan ook een milieuvriendelijk en duurzaam onkruidbeheer.

Onkruid laten verwijderen door de hovenier

Op de meest vreemde plaatsen in je tuin kom je onkruid tegen. Zaadjes worden verspreid door de wind en ontwikkelen zich al snel tot een bloeiend plantje. Onkruid kun je bijna niet voorkomen, maar door het bestrijden ervan, voorkom je wel erger. Een onderdeel van het tuinonderhoud wat wij voor je verzorgen is het onkruidbeheer. Niet alleen verwijderen we het onkruid tussen de planten en het gazon, ook de onkruid op de bestrating wordt door ons voor je verwijderd. Daarvoor maken we gebruik van milieuvriendelijke technieken:

 • borstelen
 • branden
 • bestrijden met heet water
Onkruid laten bestrijden

In de meeste gevallen werken we met een machine die heet kokend water op het onkruid spuit. De celstructuur van het onkruid gaat hierdoor kapot. Uit onderzoek is gebleken dat deze methode de meest effectieve duurzame vorm van onkruidbestrijding is.

Onkruid bestrijden met heet water

Ook onkruid tussen de tegels en bestrating laat je door ons verwijderen. Ons onkruidbeheer is duurzaam en milieuvriendelijk. Met heet water bestrijden we het onkruid. Dat heeft vele voordelen:

 • gebruik van uitsluitend heet water
 • geen beschadiging aan de bestrating, muren of schuttingen
 • resultaat is direct zichtbaar
 • onkruid komt lastig tot helemaal niet terug
 • er wordt gericht gespoten dus geen beschadiging aan andere beplanting of gazon
 • ook mossen en groene aanslag zijn te verwijderen
 • binnen een aantal uur eerste veranderingen al zichtbaar
 • ook (nog) onzichtbaar onkruid wordt bestreden
 • afhankelijk aan de omstandigheden zijn 3 behandelingen vaak al voldoende

Een groot voordeel van het onkruid laten bestrijden door de hovenier, is dat TuinID Bremer over de benodigde materialen beschikt. Wij maken voor de onkruidbestrijding dan ook gebruik van onze eigen onkruidkoker en zijn dus niet afhankelijk van derden.

Onkruidbestrijding bedrijfstuinen

De bedrijfstuin is het visitekaartje van je bedrijf. Uiteraard wil je niet dat deze vol met onkruid staat. Het vakkundig laten bestrijden van onkruid is daarom nodig. Onkruid laten verwijderen laat je daarom doen door de hovenier. Ook voor onkruidbestrijding van de bedrijfstuin neem je contact op met TuinID Bremer. Zowel de bestrating als de tuin wordt door ons onkruidvrij gehouden. Daarmee staat je bedrijf er weer goed op.

Onkruid in het gazon

Ook in het gazon groeit onkruid. Onkruidbestrijding op het gazon dient op een andere wijze aangepakt te worden dan het verwijderen van onkruid in de tuin. Door goed gazononderhoud, wordt de onkruidgroei al een stuk minder. Regelmatig maaien zorgt voor een dicht en vol gazon, onkruid krijgt dan weinig tot geen kans om te groeien. Op zoek naar een professional om het onkruid uit je gazon te laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte neem je contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Onkruid in het gazon verwijderen

Vrijblijvend offerte aanvragen?

Wil je ook een nieuwe tuin laten aanleggen of onderhouden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen